Pár gondolat a Lomiról…

A lomi a hawaii gyógyító hagyomány része, a test mélyreható megdolgozását jelenti; célja a testet és a lelket is tápláló simítások által a harmónia, az egyensúly megtalálásának a segítése. Áthatja az ALOHA szellemiség, ami a szeretetteli, barátságos elfogadást jelenti.

A masszázs során figyelemmel teli, tudatos, megtartó érintésekkel vagyok jelen, az egész testet bejárom az alkarokkal és a tenyerekkel végzett simító mozdulataimmal (az intim területek kivételével, azokat gondosan takarom). A folytonosan hullámzó mozdulatok az óceánon való ringatózást idézik fel.

Az energiával átitatott mozdulatok segítik a lecsendesedést, a befelé figyelést. Az elmélyülés során felszínre kerülhetnek elakadások, energiablokkok. A lomi segíthet ezek oldásában, a harmóniához való visszatérésben.

E különleges testmunka a polinéz Huna filozófián alapul. A Huna a világmindenség természetéről szóló szent tudás rendszere. A Huna szerint a világegyetemben minden és mindenki a harmóniát, szeretetet és az egyensúlyt keresi.

Az életünk során átélt tapasztalatok elraktározódnak testünkben, a sejtekben megőrzött rossz élmények hozzák magukkal a betegségeket. Amikor pedig szeretetet élünk meg, testünk minden sejtmagja felragyog. A lomi gondoskodó, szeretetteljes érintései során energia termelődik, az energiával átitatott mozdulatok, a váltakozó gyengéd és erősebb simítások jótékony hatással lehetnek az életerőre, az energiablokkokra.

Ha hozzám jössz lomira, az ALOHA szellemiség elfogadását tapasztalhatod meg minden szempontból. A masszázs rituálé részeként hawaii imát és áldást mondok, testedről meleg kókusz olajjal gondoskodom.

Szeretettel várlak teljes lomi testmasszázsra vagy akár egy rövidebb kis ízelítőre, fejmasszázsra, ismerkedésre a lomi világával.

(Forrás: Stone, V. J. – A világ legjobb masszázstechnikái; Ruland, J. – Aloha-öröknaptár)

Milyen nálam egy Lomi Lomi masszázs?

Teával és kedves szóval fogadlak.

Van tér és idő arra, hogy „megérkezz”.

Választhatsz teljes testmasszázst 90 vagy 120 percben.

Választhatsz rövidebb időtartamú utazást is a Lomi világában 60 percben.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe igazán pihentető Lomi fejmasszázsomat – 50 percben.

A Lomi Lomi során az egész testet körbe ölelő masszázs fogásokkal dolgozom, a mozdulatok akkor igazán „megélhetők”, ha nem viselsz a masszázs során fehérneműt. Ne aggódj, természetesen biztonságosan takarlak.

Ha úgy érzed, hogy komfortosabb lenne számodra a takarás alatt fehérnemű viselése, kérlek, olyan darabot vegyél fel, melyet nem sajnálsz, ha olajos lesz. Masszázs után le is zuhanyozhatsz, ha jól esik.

A masszázs után van lehetőség arra, hogy megpihenj egy kicsit, ha jól esik.

Nincs futószalag hangulat. Itt Te vagy a fontos.

Biztonságban megtartó, testet-lelket megszólító

Kapcsolat