Gondolatok a "slow" Relaxáló svédmasszázsról...

A svédmasszázs egy igen ismert és kedvelt masszázsfajta, nem véletlenül. Igazán jótékony hatással bír a testi és lelki jóllétre, főleg, ha van lehetőségünk rendszeresebben is eljárni a masszázskezelésekre.

A masszírozás segít a normál izomtónus fenntartásában, rugalmasan tartja az izmokat, csökkenti a feszülésre való hajlamot, ami az ízületekre is jótékonyan hat. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, így fokozza az izmok vérellátását, nő az izomszövet tápanyag- és oxigénellátása, és felgyorsul a méreganyagok kiválasztása. A szervezet tisztul, fellélegzik, energetizálódik.

Ha relaxáló svédmasszázsra jössz hozzám, először felszínes és mélysimításokon keresztül lazítom el a testedet, és oszlatom el rajta a bio kókuszolajat vagy a Panarom tápláló Flow masszázsolaját (sárgabarackmag, szezám és napraforgó olaj keveréke). Ezt követően gyengédebb dörzsölő és gyúró mozdulatokkal dolgozom, melyek segítenek oldani az izommerevséget és segítenek téged az ellazulásban is. A fogások lehetnek enyhébbek és erősebbek, lassabbak és gyorsabbak. A relaxáló masszázs elsődleges célja nem az izomzat mélyreható átdolgozása, a krónikus izomfájdalom kezelése, hanem a relaxáció, kikapcsolódás erőteljes megtámogatása.

Ha szívesen fogadod, kipróbálhatod nálam a „slow relaxmasszázst”. A klasszikus svédmasszázs fogásaira épülő és további masszázsfogásokkal kiegészített (pl. lomi lomi), általam adott „slow masszázs” kulcsa az egyszerűség. 

Itt lassan történnek a dolgok. Nincs sürgetettség, rohanás, lassan masszírozlak.

A célom, hogy ne csak „beugorj egy gyors masszázsra” és aztán siess tovább, hanem próbálj jelen lennilelassulni, és az itt megélt „lecsendesedést” tovább vinni a napodba.

Milyen nálam egy Relaxáló svédmasszázs?

Teával és kedves szóval fogadlak.

Van tér és idő arra, hogy „megérkezz”. 

Van lehetőséged 30 perces, 60 perces, 90 és 120 perces masszázst kérni. A bejelentkezéskor egyeztetünk arról, hogy mit szeretnél, vagyis hogy milyen időkeretben, mely testtájak masszázsát szeretnéd megtapasztalni.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a 60 perces hát és nyak-vállöv masszázsomat.

A masszázs után van lehetőség arra, hogy megpihenj egy kicsit, ha jól esik.

Nincs futószalag hangulat. Itt Te vagy a fontos. 

Biztonságban megtartó, testet-lelket megszólító

Kapcsolat